Uğurlu İlkokulu

UĞURLU MAH. OKUL UĞURLU CAD. NO 56 AKÇAABAT / TRABZON
Vizyon
HER ÖĞRENCİNİN İYİ BİR ÜST EĞİTİM KURUMUNA YERLEŞMESİNİ VE SOSYAL BECERİLERİNİ GELİŞTİRMESİNİ, TOPLUMSAL VE MİLLİ DEĞERLERİ YAŞAMASINI SAĞLAMAK, ETİK KURALLARI İÇSELLEŞTİREREK ÇOCUKLARIMIZA MUTLU VE BAŞARILI BİREYLER OLMA İSTEĞİ VE YETENEĞİNİ KAZANDIRMAKTIR.
Misyon
ÖĞRENCİLERİMİZİ KÜLTÜREL, MANEVİ VE DEMOKRATİK DEĞERLERİMİZİ BENİMSEMİŞ, ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ REHBER EDİNMİŞ, RUH BEDEN VE ZİHİN YÖNÜNDEN İYİ YETİŞMİŞ, ÇEVREYE DUYARLI, İNSAN SEVGİSİYLE DOLU, ÖZGÜVENİ YÜKSEK İŞ, BİRLİĞİ VE EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, SORGULAYAN, ARAŞTIRAN, ÜRETEN, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEK VE TOPLUMA KAZANDIRMAK.
Ulaşım
Trabzon -Moloz Mevkiinden Her Saat Başı Dolmuş Seferleri İle Ulaşım Sağlanabilmektedir
Taşıma Merkezi
Uğurlu Mahallesi Okul Sokak No:56 AKÇAABAT-TRABZON
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Trabzon İline Uzaklık 13 km, Akçaabat İlçesine( Yıldız´ya 7 km Söğütle´ye 8 km )Uzaklık 13 km´dir.
SIFIR ATIK PROJESI,TEMİZ OKULUM,OKURSUZ KÜTÜPHANE KALMASIN