Nis

23 Nisan, Bu Ülkede Her Çocuğun Üzerine Doğar Doğmaz İliştirilmiş ve Oradan Asla Alınamayacak Bir Bağımsızlık Hediyesidir.

Nis

Öğretmenlerimizle birlikte periyodik aralıklarla düzenlediğimiz kahvaltı etkinliğinde buluştuk.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okulumuzda yapılan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ağu

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Bektaş, okulumuzu ziyaret ederek birtakım incelemelerde bulundu.

Nis

Okul Müdürümüz Ahmet İNCE tarafından 2019 yılında tasarlanan okul logomuz, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından  6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında 25/07/2022 tarihinden itibaren 5 yıl süreyle korunmak üzere tescil edilerek  belgesi 17/11/2022 tarihinde düzenlenmiştir.

Ekm

"OMO İYİLİK İÇİN KİRLENMEK GÜZELDİR ÇOCUK PARKI" AÇILIŞI YAZILI ULUSAL/YEREL BASINDA ,İNTERNET HABER SİTELERİNDE VE DİĞER SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA BÜYÜK YANKI YAPTI.

Eyl

OMO, "Plastikler Atığa Değil Çocuklar İçin Oyun Parkına Dönüşsün" diyerek yola çıktığı projesi "İyilik için Kirlenmek Güzeldir"in ikinci parkını okulumuzdaki çocuklarla buluşturdu.

Ekm

Omo  Deterjan Firmasından Tüm Ögrencilerimize Ayakkabı ve İçi Kırtasiye Malzemesi Dolu Sırt Çantası  Hediye Edilmiştir. Hediyelerini  Okulumuz Müdürü Ahmet İNCE'nin elinden alan öğrencilerimizin heyecanını ve mutluluğunu görmek gerekirdi.

Ekm

Domestos'un dünya çapındaki "Hijyenik Tuvalet, Sağlıklı Gelecek" projesi tüm dünyadaki okullarda tuvaletlerin koşullarını iyileştiriyor. Projenin Türkiye'deki çalışmalarının ilk etabına okulumuzdaki başlangıcını yaptık.

Haz

Sıfır Atık Eğitim Projesi" çocukların doğal varlıkların korunması, doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri ve "sıfır atık" yaklaşımını tanımaları amacıyla okulumuzda yürütmüş olduğumuz proje kapsamında okulumuz SIFIR ATIK BELGESİ almaya hak kazanmıştır.