T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / AKÇAABAT - Uğurlu İlkokulu

AHMET İNCE - Okul Müdürü

 1973 Yılında Kdz. Ereğlisi´nde Dünyaya Geldim. İlköğretimi Trabzon- Tonya/Karaağaçlı İlköğretim Okulu´nda, Orta Öğrenimi ise Tonya Lisesi’nde Tamamladım. 1997 Yılında KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden Mezun Oldum. Aynı Yıl Bayburt / Demirözü Yelpınar İlköğretim Okulu´na Müdür Yetkili Öğretmen Olarak Atandım. İsteğe Bağlı  Olarak İkinci Görev  Yerim Tonya Karaağaçlı İlköğretim Okulu´na Atandım.

2004 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı´nın İlk Kez Yapmış Olduğu Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavını Kazanarak 2005 Yılında Şehit Ayhan Güner İlköğretim Okulu´na Müdür Yardımcısı Olarak Atandım. 2009 Yılında MEB Eğitim Kurumları Yöneticiliği Müdürlük Seçme Sınavında 91 puan alarak Türkiye Kırkıncılığını ve İl İkinciliği Derecelerini Elde Ederek Yöneticilik Sınavını Kazandım.  2010 yılında Münhal Kadrosu Boş Bulunan Tonya Şehit Ayhan Güner İlköğretim Okulu´na Müdür Olarak Atandım. İsteğe Bağlı Olarak   2014 yılında Akçaabat - Erikli İlkokulu Müdürlüğü’nü Atandım. Yeniden Yönetici Görevlendirme Döneminde İsteğe Bağlı Olarak   2019 Yılında  Uğurlu İlkokulu Müdürlüğü’ne Atandım ve Halen Aynı Görevi Yürütmekteyim.

Trabzon Üniversitesi ,Lisansüstü Eğitim Bilimler Enstitüsü’nde “Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi (EYTPE)" Alanında Tezsiz Yüksek Lisans Yaptım. Uluslararası  Hakemli Bir Dergide "Importance of Visionary Leadership and Educational Management (Vizyoner Liderlik ve Eğitim Yöneticiliğindeki Önemi)" Konulu Yayınlanmış Makalem Bulunmaktadır. Ayrıca 27 Eğitimcinin Kaleminden  Derlenen  ve Yazarı Olduğum Antoloji  Niteliğindeki "Şiirden Söze " Adlı Kitapta  Yayımlanmış Yazım Bulunmaktadır. Evli ve 2 Çocuk Babasıyım.