Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kuruluşunun 102. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Velilerimizin Yoğun Katılımı ile Büyük Bir Coşkuyla Kutladık.

Nis

18.Trabzon Eczacılar Odası Gençlik Komisyonu üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi okulumuzu ziyaret ederek tüm öğrencilerimize hediye  paketi verdiler. Okulumuza kitap, satranç takımı ve ilk yardım ecza dolabı bağışında bulundular. Ayrıca eczacılık mesleği üzerine öğrencilerimize kısa bir sunum yaptıktan sonra okulumuzdan ayrıldılar. Hediyelerini alan öğrencilerimizin mutluluğu ve sevinci gözlerinden okunuyordu. Okulumuz adına 18.Trabzon Eczacılar Odası üyelerine  anlamlı ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda COVİD 19 Virüsüne Karşı Almış Olduğumuz Önleyici ve Koruyucu Tedbirler  "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu"  Kriterlerini Yerine Getirdiğimizden 23 EKİM 2020 Tarihinde "OKULUM TEMİZ BELGESİ" Almaya Hak Kazandık. Tüm İç ve Dış Paydaşlarımıza Hayırlı Olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i, ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümünde saygı ve rahmetle yâd ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal, saygın bir lider ve komutan olarak, ecdat yadigârı vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır.

Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, Türkiye'nin bağımsızlığı ülküsünü benimsemiştir.

Gazi'nin en büyük ideali, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak olduğu kadar milli iradenin, millet egemenliğinin her şart altında korunması ve savunulması olmuştur.

Ekm

İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürlerimizden  Sayın Mehmet USTA ve Sayın Nurettin AKDOĞAN okulumuzu ziyaret ederek yönetici ve öğretmenlerimizle hasbihal eylediler.

Ülkemizde Covid -19 nedeniyle 7 ay gibi bir süre ara verilen yüz yüze eğitimin 12 Ekim 2020 tarihinde tekrar okulumuzda normal bir şekilde başlaması münasebetiyle pandemi ile ilgili okulumuzdaki alınan tedbirleri saha ziyaretleri ile görmek ve varsa ihtiyaçların yerinde tespiti amacıyla okulumuza yapmış oldukları nazik ziyaretleri dolayısıyla şube müdürlerimize teşekkür ederiz.

Anasınıfı Öğrencilerimiz ülkemizdeki son gelişmelere karşı duyarsız kalmadılar.

Ağu

OKULUMUZUN DIŞ CEPHESİNİN BAKIM VE ONARIMI YAPILARAK BORDO MAVİ RENKLERE BOYANDI.AYRICA OKULUMUZUN İÇ CEPHE BOYA ÇALIŞMALARIDA TAMAMLANMIŞTIR.

Tem

Okul Bahçemize Çizdiğimiz Geleneksel Çocuk Oyunlarını Minik Öğrencilerimizle Buluşturuyoruz.

Tem

Kurumsal Kimlik Acısından Önemli Olan Okulumuza Ait  Logo  Okul Müdürümüz  Ahmet İNCE Tarafından Tasarlanarak Yapıldı.

Tem

Erikli İlkokulu Müdürü İken İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonucu Okulumuz Müdürlüğüne Atanan Ahmet İNCE, 08/07/2019 Tarihinde Görevine Başlamıştır.Kendisine Eğitim Öğretim Çalışmalarında Başarılar Dileriz...